NYT TARJOUS ALKAEN 599€

 

Sähköpotkulautojen KINGI NIU on nyt myös meillä!

Markkinoiden suurin sähköskootterimerkki Niu on nyt saanut mallistoonsa myös älykkäät ja modernit sähköpotkulaudat. Niu KQi3 -malliston.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut valmistaa markkinoiden modernein, laadukkain ja turvallisin sähköpotkulauta, joka tyylikkäillä väreillä ja muotoilullaan erottuu massasta.

KQi3-mallissa on kilpailijoitaan leveämmät renkaat, joiden suurempi ilmatila lisää myös ajomukavuutta.
Sen poikkeuksellisesti muotoiltu jämäkkä ja suuri astinlauta on leveämpi kuin muilla sähköpotkulaidoilla markkinoilla. Leveä astinlauta vakauttaa kulkua ja lisää ajomukavuutta. Niun ohjaustanko on leveä ja sen ohjauskulma on taivutettu 75 astetta taaksepäin.
Nämä molemmat seikat vakauttavat ajoa, rauhoittavat ohjausta ja parantavat tasapainoa.

Niu-sähköpotkulaudassa on ominaisuuksia, joita et muilta löydä, voit mm. lukita sen takarenkaan mobiilisovelluksen avulla.

KQi3 -sähköpotkulauta on trendikäs ja turvallinen valinta.

 

 

Beta RR 2T 50 MY21 täysin uudistunut, uuden sukupolven mopo.

RR 2T 50 on Betan uskomaton luomus mopo markkinoille. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja useat RR kilpapyörämalliston huippuluokan komponentit, sekä italialainen design muodostavat upean kokonaisuuden.

Uuden sukupolven mopomalleissa on täysin uudistunut runko, moottori ja design!

RR 50 on alhaisen painonsa vuoksi todella ketterä käsitellä ja siinä on huippuhyvät ajo-ominaisuudet.

Voimanlähteenä toimii legendaarinen Euro 5 Yamaha/Minarelli AM6 2-tahtikone. Menopuoli on siis varmasti kunnossa, mutta niin ovat myös jarrut. 260- ja 220 mm hydrauliset levyjarrut pysäyttävät mopon todella tehokkaasti ja turvallisesti.

Tästä pääset Beta ostoksille

 

 

Katso lisää